Paasmenu
Carpaccio van tonijn, nobashigarnaal in tempura en wasabimayonaise
of
Ganzenleverpastei, verse vijg en briochetoast
Belgische asperges, gepocheerd eitje en zalm
espuma van Hollandaise
Stoofpotje van kreeft, venkel
sausje van zacht gerookte look **
Zeetongfilets, lentegroenten, sausje met Italiaanse kruiden
of
Paaslam, groene groenten
jus van lente ui geparfumeerd met tijm
Zoetigheden van de Paashaas
of
Assortiment kaas
Menu € 80 – Menu met ** € 95
Het Paasmenu wordt geserveerd op 20 en 21 april
Zondagmiddag 20 april serveren we enkel het paasmenu
Dinnermenu
Slaatje met parelcouscous, tataki van tonijn en spie van scampi, wasabi mayonaise
Vitello tonnato, traag gegaard kalfsvlees met tonijn mayonaise
Zalm met gepocheerd eitje op broccolipuree, espuma van Hollandaise
Gebakken baars op lentegroenten, saus met Italiaanse kruiden
Duroc de Batallé, groene groenten en dragonsaus
Pavlova met witte chocolade, passievruchten en souffle van peer
Crème brulée
Assortiment kazen - suppl € 5
Menu € 55 met 1 vgr - € 70 met 2 vgr keuzes
Menu 't Stoveke
Terrine van ganzenlever met vijg en briochetoast
Oesters – creuses
Gebakken coquilles met truffelsaus op aubergine kaviaar
Halve kreeft op venkel met zacht gerookte look - suppl € 5
Zeetong filets op gewokte groenten en bieslooksaus
Lamsvlees, groene groenten, jus van lente ui en tijm
Soepje van passievruchten, karamel ijs en julienne van flensjes
Assortiment kazen
Menu € 80
Kreeftmenu € 80, met één voorgerecht en € 95 met twee voorgerechten
We serveren één menu per tafel